Kassa-, paloturva- ja dataturvakaapit

#KASSAKAAPIT#


KASO KASSAKAAPIT E-400 SARJA

Kaso E-400 kassakaappi on edullinen ja selkeä peruskassakaappisarja, joka täyttää varmasti murtoturvatarpeesi. Kaksi murtosuojaluokkaa, kolme kokoluokkaa, edestä saranoidut ovet ja pienet ulkomitat helpottavat kassakaappien sijoittelua ahtaissa toimisto- ja takatiloissa.


KASO PALOTURVAKAAPIT PK-40 SARJA

PK-40 palokaapit on suunniteltu toimistoille ja kotitalouksille päivittäistä käyttöä varten. PK-40 sarjan palokaapit ovat kätevän kokoisia ja sopivat helposti toimisto ja kotiympäristöön, myös työpöydille. Kaappien tilavuudet asettuvat 19 ja 36 litran välille, painot 31 ja 65 kilon välille.

Kaikki PK-40 sarjan kaapit ovat varustettu elektronisella lukolla ja oikeakätisellä ovella, lisäksi mallit PK-43, 44 ja 45 ovat lattiaan tai pöytätasoon pultattavia poisviennin estämiseksi.

KASO DATATURVAKAAPPI PK-45 MEDIA

Uusi KASO PK-45 MEDIA Mediaturvakaappi tuo kotitalouksille ja pienille toimistoille laadukkaan ja edullisen mahdollisuuden suojata datamateriaali palolta. Kaapit on testattu Ruotsissa NT 017-normin mukaisesti antamaan 60 minuutin ajan paloturvaa media materiaalille.

Kaapin tilavuus 53 CD-levyä riittää hyvin päivittäiseen käyttöön. Kaapin paino on 65 kiloa. PK-45 MEDIA kaapit ovat varustettu elektronisella lukolla ja oikeakätisellä ovella.