Yritysesittely

Ase- ja korjausliike Talvitie Oy on palvellut asiakkaitaan jo yli 29 vuotta. Yrityksen perusti aseseppä Matti Talvitie Kemiöön. Vuonna 1995 perhe Talvitie muutti Sauvoon, Turun ja Salon välimaastoon, ja aseliike siinä samassa.

Tarjoamme asiakkaillemme asiansa osaavan metsästävän asesepän sekä kokeneen kilpa-ampujan asiantuntijapalvelut joustavin aukioloajoin. Toimintamme on alusta lähtien perustunut toimimiseen niin sanottuna täyden palvelun talona. Kiikariasennukset (myös pikajalustat), äänenvaimentimet ja asekorjaukset hoituvat asianmukaisesti uudessa korjaamotilassamme.

Asevalikoimamme on yksi Suomen suurimmista ja laadukkaimmista. Varastosta löytyvät drillingit, kiväärit, rihlakot, haulikot, pienoiskiväärit sekä käsiaseet. Myös vasemmalta puolelta ampuville on runsaasti valinnanvaraa.

Kiikaritähtäimistä Docter,Meopta,Zeiss,Smidt&Bender ja Leopold ovat hyvin edustettuina varastossamme. Myös mm.Shirstone, Hawke ja useat muut merkit löytyvät hyllystä.

Patruunoiden kaliiberivalikoimaa uskallamme mainostaa Suomen laajimmaksi. Erikoistilauksena Saksasta saadaan lähes kaikkien kaliiberien patruunat toimitusmyyntinä.

Nettipalvelumme toimii myös mainiosti. Olemme yhtä lähellä sinua kuin lähin matkahuolto. Tilauksen voit hoitaa sähköpostilla ja puhelimitse. Toimitukset edullisesti ja nopeasti suoraan kotipaikkakunnallesi.

Tervetuloa edullisille ostoksille!


Liikkeessä sinua palvelee aseseppä Matti Talvitie.